huvudsidan-960x370

Newton- dagen

newton

Newton- dagen

Newton Yrkeshögskola i Malmö bedriver utbildningar till Fastighetsförvaltare, Teknisk förvaltare, Kundansvarig förvaltare, Energi- och miljösamordnare, Teknisk företagssäljare. Newtons utbildar utformas i nära samarbete med fastighetsbranschen. Newton finns även i Stockholm.


Bakgrund

Hej Tanja! Jag heter Åsa Ander och är utbildningsledare på Newton Yrkeshögskola, som anordnar utbildningar inom fastighetsförvaltning och energi- och miljöområdet. Den 30 augusti ska vi ha en temadag för alla våra studenter (cirka 150 stycken) som bland annat kommer att innehålla en fastighetsrelaterad föreläsning. Utöver det är jag nu på jakt efter ytterligare en intressant föreläsare/inspiratör inom jobb/karriär, och kom snart att tänka på dig som ju är välkänd inom området.

Målgruppen är YH-studenter som alltså är vuxna – ett lite relativt begrepp. En del är 20 år och bor fortfarande hemma, en del är 35 år med småbarn och erfarenhet av eget företagande. De går utbildningar hos oss som är 2-2,5 år långa. En del börjar nu i augusti, en del har gått 1 år. Utbildningarna innehåller praktik efter de har gått det första året. Vissa ska alltså ut på praktik i höst och sedan söka jobb innan deras utbildningar avslutas i juni 2014.

Nu undrar jag om du har möjlighet den 30 augusti, och naturligtvis vad kostnaden blir? Det gäller cirka en timmes föreläsning, kl 10:00-11:00. Tack på förhand för ditt svar, och ha en fortsatt trevlig dag!

Med vänliga hälsningar, Åsa Ander, utbildningsledare, Newton Yrkeshögskola, Malmö

 

Newton- dagen

Dolda jobb, sociala medier och framtidens rekrytering!

Dolda jobb, sociala medier och framtidens rekrytering!

newton_2