JUS- mässan, Växjö

JUS-mässan är ett samarbete mellan Arbetsförmedlingen, Växjö Citysamverkan, Växjö kommun och Regionförbundet södra Småland.


Bakgrund

”Hej Tanja, jag följer dig på twitter och vill gärna veta mer. Var i Sverige befinner ni er? Hur jobbar ni? Mig hittar ni på Regionförbundet södra Småland (Kronoberg) jag sitter i Växjö, där jag arbetar med kompetensförsörjningsfrågor och är bland annat ansvarig för kompetensplattformsuppdraget som ni kanske har hört talas om..

Växjö växer, nya företag etablerar sig och befintliga företag söker ny personal. Vi vill under en dag sätta fokus på allt det positiva som sker som kontrast till alla mörka rubriker. Därför intar vi Linnégallerian och Tegnérgallerian med JUS-mässan, för att sätta fokus på möjligheter inom Jobb, Utbildning och Starta eget.

På mässan kommer det finnas privata och offentliga arbetsgivare i behov av ny kompetens men också utbildningsanordnare finns på plats och erbjuder ett smörgås­bord av utbildningar som rustar inför framtiden.

Vi kommer få inspiration från bland andra Lasse Gustavson och Miro Zalar, och lite kortare inspel från olika branscher och områden. Här kom jag att tänka på er och vill gärna veta mer om ni är ute och pratar om de dolda jobben och hur man kan få nys om dem. Om så är fallet skulle ni vara intresserade av att delta med ett kortare inspel, 15-30 minuter vid ett eller två tillfällen?

Vänliga hälsningar
Diana Unander Nordle
Samordnare kompetensförsörjningsfrågor, Regional utveckling”