Startelvan, Landskrona stad

Startelvan är ett arbetsmarknadsprojekt för ungdomar. Programmet bygger på individuellt behovsanpassade program och aktiviteter som individuell coachning, gruppcoachning, mental träning, motivation och drivkraft, attityd, inställning och allmänna aktiviteter som utflykter, studiebesök och föreläsningar.

Bakgrund

Emma Thorell, jobbcoach på Startelvan var på en av Dolda Jobbs föreläsningar, på Malmö stadsbibliotek och var otroligt nöjd. Emma tyckte definitivt att Dolda Jobb skulle komma till Landskrona och hålla samma inspirerande föreläsning för både arbetssökande ungdomar som för Startelvans personal.

Föreläsningen

  • Aktuella rekryteringskanaler
  • Dolda Jobb, hitta och få dem!
  • Tekniken i jobbsök
  • Sociala media som alternativa arbetsförmedlingar
  • Bygga personligt varumärke i jobbsök

Kommentarer uppdragsgivare

”Tanja! Lovord hördes från olika håll, både från ungdomar som från oss personal! Vi trodde att vi hade koll, men du, Tanja fick oss inse, att vi fattade noll”
Anders Asse Jakobsson

En månad senare…

”Hej Tanja! Vi ska ha ”Öppet Hus” på Startelvan och undrar om du vill hålla en föreläsning om hur man ”uppnår potential genom marknadsföring via sociala medier”. Denna dag ska vara fylld av intressanta personer som föreläser och inspirerar människor som kommer till oss”
Emma, Landskrona 

2 år senare, samma uppdragsgivare:

”Det här är den i särklass bästa metoden att söka jobb på. Jag har själv använt den under senaste år i mitt arbete med unga och nått lysande resultat! T.o.m. vår statsminister Fredrik Reinfeldt uppmärksammade våra ungdomars resultat! Tanja på Dolda Jobb är den som lärt mig, så statsministerns besök var också hennes förtjänst! Tack Tanja!”
Anders Asse Jakobsson