TRR, Trygghetsrådet

Trygghetsrådet arbetar med omställning och ger råd och stöd till medarbetare, ledning och fackliga företrädare i företag som står inför omställning. Arbetsgivare- och arbetstagarförbund är TRR: s uppdragsgivare. Målet är att stötta medarbetare som blir uppsagda på grund av arbetsbrist eller riskerar att bli det, till nytt jobb. Över 32 000 företag med sammanlagt 700 000 medarbetare, huvudsakligen tjänstemän i det privata näringslivet, är anslutna till TRR.

Bakgrund

”Hej Tanja! Maj-Britt på Trygghetsrådet, mitt nya lördagsmorgons nöje har blivit att kolla in ”Dolda Jobb” på Facebook, och de andra dagarna jobbar jag för att få arbetssökande att komma vidare i arbetslivet. Jag jobbar som rådgivare för Trygghetsrådet i Helsingborg och vill gärna träffa dig eftersom jag tror att du har det vi söker (kunskapsmässigt kring dolda jobb och sociala medier som arbetsförmedlingar) som kan gynna våra arbetssökande”
Ha en underbar dag,  
Maj- Britt Tolstam 

Utbildningen

  • Dolda jobb och vikten av den osynliga arbetsmarknaden
  • Söka jobb via sociala medier, hur funkar det?
  • Tekniken i jobbsök (blogg, hemsida, online CV, videoforum, diskussionsforum)
  • Personlig profilering på webben
  • Bli en attraktiv jobbsökare

Dolda Jobb har vid 5 olika omgångar utbildat arbetssökande på TRR. Utbildningen är på 5 dagar och blandas med föreläsningar och praktiska övningar.

Kommentar uppdragsgivare

”Trygghetsrådet har anlitat Tanja i syfte att informera om nyttan om sociala medier för våra klienter. Tanja har öppnat upp en helt ny värld för de klienter som har deltagit i hennes 5 dagars seminarier. Tanja är en helt enorm föreläsare och inspiratör. Trygghetsrådet kommer även framöver att anlita Tanja. Vi ger Tanja våra allra bästa rekommendationer”
Maj Britt Tolstam, rådgivare TRR

Kommentarer deltagare

”Det öppnade upp en helt ny värld, tack så mycket”

”Starkt intryck”

”Bra på riktigt, Tanja ger mersmak”

”Inget mer att säga: mycket bra!”

”Mycket bra kurs och en energisk, entusiasmerande kursledare!”