MiROi, Helsingborg

MiROi ä ett av Sveriges största privata utbildningsföretag inom arbetsmarknad, vuxenutbildning, kundunika utbildningar och omställnings-/rehabiliterande uppdrag. MiROi utsågs 2011 till ett Gasellföretag, vilket betyder att MiROi är ett av landets mest snabbväxande företag år 2011.

Bakgrund

Petra Trautmann, jobbcoach på MiROi, Helsingborg hade hört talas om Dolda Jobbs föreläsningar och kom till Malmö för att lyssna. Efter de tyckte Petra absolut att en likadan föreläsning skulle hållas på MiROi i Helsingborg snarast för deras inskrivna arbetssökande.

Föreläsningen

  • Dolda Jobb, hitta och få dem!
  • Värdet av att bygga ett framgångsrikt personligt varumärke
  • Sociala media som arbetsförmedlingar
  • Framgångsrika jobbsökare
  • Effektiva jobbsökprocesser

Kommentar uppdragsgivare

”Engagerad och positiv föreläsare som tipsar om hur man som arbetssökande förstärker sitt varumärke genom sociala medier och genom nätverkande i dessa forum kan skapa nya kontakter för att hitta de dolda jobben på bästa möjliga sätt!Kan varmt rekommendera en heldag med Tanja som tillför massa nya ideer och massa energi till deltagarna!”
Petra Trautmann

Kommentar deltagare

”Hejsan Tanja, Stort tack för en otroligt inspirerande föreläsning på MIROI idag. Skaffade ett konto på LinkedIn och en helt ny värld öppnade sig. Plötsligt visade det sig att jag hade väldigt mycket mer kontakter än vad jag någonsin hade kunnat drömma om !”