Xontraktor, B2B Företagsmässa, Helsingborg, Göteborg & Norrköping

Xontraktor är en kooperation i form av en samägd ekonomisk förening i vilken uppdragstagare, dvs personer som erbjuder sina tjänster till företag som hyrd personal (konsulter), kan verka. Xontraktor arbetar med uthyrning av konsulter och vänder sig direkt till företag med behov av (hyrd) personal. Xontraktor arrangerar även B2B Företagsmässor.

Bakgrund

”Hej Tanja, Jag heter Carina Wander- Levin och skriver till er som marknadsansvarig på Xontraktor EF.  Xontraktor har sitt huvudkontor på SHIP kontorshotell i Helsingborg och kommer onsdagen den 21 november hålla i en företagsmässa för företag att kunna presentera sig för varandra och utbyta tjänster. Min fråga till er lyder, skulle ni vara intresserade av att hålla i en föreläsning på ca en timme? Jag är lite inne på temat affärsutveckling via sociala medier”
Carina Wander- Levin 

Innehåll

  • Framgångsrik närvaro på sociala medier
  • Effektiv viral spridning
  • Framgångsrik kunskapsbank (innehåll du producerar)
  • Statistik och verktyg för att mäta framgång
  • Funktioner och verktyg smart affärsutveckling

Kommentar uppdragsgivare

”Affärsutveckling via sociala medier” är en mycket uppskattad föreläsning . Vi på B2B Företagsmässan är mycket stolta att få ha Tanja Parkkila med på flera av våra mässor i Sverige. Inspirerande, roligt och inlevelserikt. Något för alla att ta till sig och lyssna på”
Carina Wander-Levin