NTI Yrkeshögskola

NTI är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag och driver frigymnasier, YH-utbildningar, jobbförmedling och en hel rad andra utbildningar. NTI Yrkeshögskola är en del av Academedia som är Sveriges största utbildningsföretag.

Bakgrund

Dolda Jobb träffade Jasmina Krupic, (nu före detta utbildningsledare på NTI) via en nätverksträff.  Jasmina berättade att hon vill  ha in kunskap om jobb- och arbetsmarknad med fokus dolda jobb redan i ett tidigt skede under utbildningen. Detta för att studenterna snabbare ska komma ut i jobb efter avslutad utbildning. Omvänd rekrytering kallar Dolda Jobb det för.

Föreläsningen

  • Kunskap för att hitta jobb på den dolda jobb- och arbetsmarknaden.
  • Hur de ska ta kontakt, vad de ska tänka på i presentationen
  • Vilka verktyg som är nyttiga att använda i jobbsök
  • Vikten med att nätverka strategiskt både i verkliga livet som över sociala medier, givetvis i jakten på jobb/karriär.

Kommentar uppdragsgivare

”Hej Tanja! Allt har gått kanon bra och föreläsningen fick så mycket beröm. Succé! Grattis Tanja! Jag kommer att höra av mig till er om en vecka när saker har lugnat sig lite så att vi kan boka träff för att diskutera framtida samarbete”
Jasmina Krupic,
NTI Yrkeshögskola

”En återkommande föreläsare till våra utbildningar som varje gång ligger på topplacering i utvärderingarna kring framtids – och yrkesrelevans!”
Daniel Molin, Utbildningsledare, NTI

Kommentar deltagare

”Skön och härlig energi som påverkade och spred sig till hela klassen. Engagerande och mycket nyttiga tips och råd. Bra inledning med hur lite jobb som finns på AF, fångade allas uppmärksamhet direkt”

”Vill bara säga att din föreläsning var grymt intressant och mycket givande. Nu har man verkligen blivit sugen på att fräscha upp sin Facebook, Linkedin och ”regga” sig på Twitter. Aktivera sig mer. Du har verkligen övertygat mig om dess vikt och jag är säker på att det kommer hjälpa mig”

”Intressant”, ”Det var fantastiskt”, ”En skolning i värdet av att socialisera”, ”Smarta tankegångar”, ”Lärande”, ”Unikt”