Hälsoakademin Europa

Hälsoakademin Europa utbildar coach, stress- och friskvård- och samtalsterapeuter.  Coachutbildning är godkänd av ICF – International Coach Federation – världens största coachorganisation. Samtalsterapeututbildningen är godkänd av EATA – European Association of Transactional Analysis. Man har lokaler i Malmö och i Stockholm. Under utbildningarna möter man flera olika föreläsare som alla håller hög nivå.

Bakgrund

Lejla projektledare på Häsloakademin ringde och ville att Tanja Parkkila skulle föreläsa på deras 2- dagars intensiv-utbildning ”certifierad arbetsmarknadscoach”, i Malmö. Lejla var på en tidigare föreläsning om ”dolda jobb och sociala media som arbetsförmedlingar” och det fanns ingen tvekan att samma presentation skulle hållas på denna utbildning.

Utbildningen

  • Dolda Jobb, hitta och få dem!
  • Tekniken i jobbsök, -blogg, hemsida, video, Online CV…
  • Sociala media som arbetsförmedlingar
  • Vett & etikett på sociala media
  • Konsten att rekrytera via sociala medier

Kommentar uppdragsgivare

”Härmed vill jag, Helene Nord Utvecklingschef/ägare på Hälsoakademin Europa AB, varmt rekommendera Tanja Parkkila som föreläsare inom Sociala Medier och dolda jobb. Vi har med glädje bokat Tanja den 23 januari för att föreläsa på Arbetsmarknadscoach utbildningen. Våra deltagare var mycket glada och kände att kunskapen som Tanja förmedlade kommer till att göra dem till bättre jobbcoacher! Tack Tanja!”
Helene Nord 
Utvecklingschef/ägare 
Hälsoakademin Europa AB

Kommentar deltagare

”Bra söktips”

”Super nyttiga jobbsökande erfarenheter”

”Ny bild av sociala media, vill ha din energi”

”Spännande, intressant, bra föreläsare” 

”Väckt många tankar om kraften i sociala media”