Service Manager, Malmö stad

Service Manager, en kvalificerad ledarskapsutbildning inom ramen för Yrkeshögskola. Huvudman för utbildningen är Malmö Stad/ Utbildningsförvaltningen. Service Manager utbildningen innehåller block som: projektledning, service management, företagsekonomi, ledarskap, management trainee etc etc.

Bakgrund

Hej Tanja, min fråga är om du, redan nu på måndag den 28/2, har tid, lust och möjlighet att komma till oss på vår utbildning (har fått tips om dig av en av studenterna) som ligger i centrala Malmö för att berätta om vad du gör? Vi har en halvdag om att söka jobb och på förmiddagen kommer ett rekryteringsföretag och arbetsförmedlingen. Det vore VÄLDIGT intressant att få in dig kl.11.00 ca som ett komplement till dessa. Finns det en chans till det? Nu håller jag alla tummar jag har och hoppas på ett svar ifrån dig per omgående. Kanske har jag tur?
Ingela Asplund, Utbildningskordinator
YH- Service manager- for future tourism

Föreläsningen

  • Dolda Jobb, hitta och få dem!
  • Sociala media som arbetsförmedlingar
  • Smart jobbsök
  • Personligt varumärke online , hur?
  • Framgångsrik presentationsteknik
  • CV- skrivning, hur arbetar jag fram ett vinnande CV?

Omfattning

Dolda Jobb har utbildat studenter på ”Service Manager” vid ett flertal tillfällen. Både kring jobbsök (dolda jobb och sociala media som arbetsförmedlingar) som rent praktiskt kring CV- skrivning och presentationsteknik på sk CV- dagar, som vi hållit i, under utbildningen.

Kommentar uppdragsgivare

Jag ville bara förmedla att vi hade veckoutvärdering idag på skolan och de var överlag grymt nöjda med din dragning. Det är ett grymt bra betyg eftersom de har haft många bra föreläsare på utbildningen och är jäkligt kräsna. Ha en bra helg Tanja. U Rock!  
Torkild Sköld, utbildningsledare

Kommentar deltagare

Tack för allt igår! Du lyckades inspirera sjukt många i klassen Tanja, och tro det eller ej, men vi har blivit ganska kräsna och bortskämda, så det är ett mycket bra betyg!!