Vilka egenskaper vill arbetsgivaren att du ska ha idag
 • En positiv attityd
  Att ha en positiv attityd på arbetsplatsen är bra för ditt eget välbefinnande och din arbetsprestation. En positiv attityd bidrar även till ökad produktivitet, bättre samarbete och en mer trivsam arbetsmiljö för alla.
 • Ett starkt engagemang
  Ett starkt engagemang i sitt arbete har en rad positiva effekter både för den enskilde individen och för arbetsplatsen som helhet. Det förbättrar prestationen, bidrar till företagets långsiktiga framgång och främjar en positiv arbetskultur.
 • Motivation
  Att ha och visa motivation i sitt arbete bidrar till en bättre arbetsmiljö och främjar kreativitet och innovation samt ökar lojaliteten hos medarbetaren.
 • Passion
  Passion är en kraftfull drivkraft som kan göra stor skillnad för både individens och organisationens framgång. Passion bidrar till ökat engagemang, bättre arbetsprestation, ökad trivsel på arbetsplatsen, inspiration för andra, ökad kreativitet och innovation samt förbättrad arbetsmiljö och företagskultur. Passion är en stark kraft som alla arbetsgivare vill åt.
 • Lärande och utveckling
  Att vara öppen för att lära sig nya saker, ta till sig feedback och sträva efter personlig och professionell utveckling är viktigt för att fortsätta växa och lyckas i ditt arbete och i din karriär. Genom att vara öppen för lärande är du i en ständig utveckling, du har enklare att anpassa dig till förändringar vilket är extremt viktigt idag, du breddar dina perspektiv genom att vara mer öppen för lärande och blir en bättre problemlösare.

  Du ökar ditt självförtroende när du utvecklas och genom att du hela tiden är öppen för att lära dig blir dina arbetsprestationer också bättre. Att vara öppen för lärande och utveckling är idag mycket viktigt då rollerna på ett företag idag kräver mera.
 • Teknisk kompetens och digitala färdigheter
  Relevanta i förhållande till jobbet såklart. Förstå dina branschkrav genom att ta reda på vilka tekniska färdigheter och kunskaper som krävs inom din bransch och för ditt specifika yrke. Detta kan inkludera allt från grundläggande datorkunskaper till specialiserade programmeringsspråk eller mjukvaror.

  Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna och verktygen i din bransch. Detta kan innebära att delta i fortbildningskurser, workshops, konferenser eller ens att lära sig på egen hand genom online-resurser och självstudier.Ta reda på vilka tekniska färdigheter du redan har och vilka områden du behöver förbättra.
 • Anpassningsförmåga
  Idagens snabbt föränderliga värld är det nästan ett måste. Läs mer om varför här: https://doldajobb.se/varfor-ska-du-vara-anpassningsbar-idag-som-person-och-i-cv/
 • Kundorienterad och serviceinriktad
  Nästan i alla typer av jobb och arbetsuppgifter du utför stöter du på olika personer i olika sammanhang. Nästan oavsett i vilka arbetsuppgifter du utför. Du är alltid en företagsambassadör. Varje kontakt eller person du träffar kan bli företagets nästa kund eller samarbetspartner.

VÅGA skryt om dig själv och framhäv det bästa med att vara du och det får arbetsgivaren när hen anställer dig!

Kör hårt och all lycka till DIG!


0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *