Är det OK nu att investera i sitt CV?

Har trenden från reste av världen äntligen här? Är det ok att investera i sitt CV nu? Är det inte längre tabu att låta någon annan skapa det du vill presentera?

JA, ja och JA! Äntligen!

Och enligt mig är det inget konstigt alls. Precis som jag köper alla mina andra tjänster är det för mig inga konstigheter att köpa mitt nya CV och har aldrig varit. Jag betalar frisören, jag betalar för att använda gymmet och jag betalar konditorn för en GOD tårta!

Jag betalar för att någon ska paketera det jag vill förmedla

Som Cv! Jag betalar någon för att paketera och presentera det jag vill förmedla. Ungefär som när du väljer att låta butiksbiträdet slå in din present, visst kan du göra det själv hemma men helheten blir aldrig lika bra eftersom butikens inslagningsservice alltid skapar en mer lyxigare känsla än den du själv kan skapa, fast det i slutänden handlar om papper och snöre.

Samma med ditt CV. Du vet vad du vill förmedla men att få ner det som ett proffs är förmodligen inte din grej. Du kan ditt; du kan blommor, djur, IT-lösningar etc. Men att ”paketera” ett CV är kanske inte är din grej. Gör precis som du känner för så länge ditt CV förmedlar den känslan och det innehåll som du vill presentera.

 

Beställ CV

Om du vill ta ditt CV till nästa nivå maila mig på tanja@doldajobb.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *