Facebook har tagit ett steg ytterligare emot att bli en professionell plats även för jobbsök/karriär. Med den nya funktionen kan arbetsgivare och rekryterare enkelt lägga ut jobbannonser och arbetssökanden kan enkelt se alla annonser som företag och verksamheter väljer att lägga ut på samma ställe.

www.facebook.com/jobs

Glöm inte bort de tidigare sätten att hitta arbete på Facebook, då denna funktion ännu är rätt okänd!

Den här nya funktionen är verkligen toppenbra! Smidig och enkel att använda och man ser tydligt redan nu att den är på väg att bli otroligt populär. De flesta företag och verksamheter har en närvaro på Facebook och sociala medier är sedan ett par år tillbaka företagens näst vanligaste kanal för att söka och hitta nya kandidater på.

Men glöm inte bort att många fortfarande inte känner till denna funktion, varken arbetsgivare eller arbetssökanden. Därför finns det fortfarande vägar och kanaler på Facebook som fungerar bättre i jakten på jobbmöjligheter. Speciellt i de nischade yrkesgrupperna.

På Facebook finns en uppsjö med sätt att söka jobbmöjligheter på. Att plattformen är en arbetsförmedling är tydligt sedan många år.

Men in och utforska nu och se hur du kan dra nytta av detta verktyg i ditt jobbsök!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *