Vilka bemanningsföretag är bra och vilka ska jag kontakta?

Kan man kontakta ett bemanningsföretag spontant och bara ”anmäla” sitt intresse till dem? Utan att det finns en specifik utannonserad tjänst? Svaret är självklart JA!

På samma sätt som du kan skicka en spontanansökan till vilket företag som helst kan du skicka en spontanansökan till ett bemanningsföretag för att anmäla att du vill vara med i deras ”rullar”.

Det är svårt att säga vilka bemanningsföretag som är bra och inte. Det är såklart helt olika från person till person. Det som är helt rätt bemanningsföretag för en person är helt fel för en annan.

 

Kontakt med ALLA?

Det går inte ha kontakt med alla bemanningsföretag. Det är inte heller önskvärt. Det är mer framgångsrikt att identifiera ett antal och sedan hålla en god relation med dem.

Ett sätt att hitta rätt bemanningsföretag för dig är att titta igenom platsannonser och när du hittar en tjänst som är intressant kollar du vilket bemanningsföretag som har den tjänsten. Kanske är det samma som återkommer i flera olika tjänster och då vet du att det bemanningsföretaget verkar ha den typ av tjänster du är intresserad av.

Ett annat sätt är såklart att bara helt enkelt gå igenom ett stort antal bemanningssidors hemsidor och titta vilka som verkar vara rätt för dig. Ring också gärna och prata med dem. Är de trevliga? Verkar de professionella? Verkar de intresserade av just dig? Men självklart kan man kontakta ett bemanningsföretag spontant och bara ”anmäla” sitt intresse till dem!

 

Lycka till!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *