Sök enligt ”5 + 5 regeln” för att få arbete idag!!!

Först kom avmattningen i ekonomin förra hösten (2019) och sen kom Corona. Nu menas det därför på att vi är inne i en lågkonjunktur och det syns på arbetslösheten.

Eftersom arbetslösheten är mycket hög idag runt om i Sverige kan man inte endast söka jobb på sin egen ort, det är dessvärre ohållbart. Men man kan tydligt se hur de som får arbete idag gör.

Hur gör de då?

De som får arbete idag de söker på 5 olika typer av jobb i 5 olika städer som de kan pendla till. De identifierar 5 olika jobb (yrken) som de kan söka på. T.ex. ”Barnskötare, butiksbiträde, kundtjänst, plock & pack och lokalvård”.  Sen måste man i nästa steg identifiera 5 olika städer till vart man kan pendla. Vart går din smärtgräns för att pendla måste man fråga sig själv och ta reda på. Är det möjligt att cykla hemifrån till stationen, ta tåget och sedan bussen ut till arbetsplatsen i Örebro t.ex.?

Vilka typer av jobb ska jag söka och vart ska jag söka på dessa.

 

Vilka typer av jobb ska jag söka?

1.

2.

3.

4.

5.

 

I vilka städer ska jag söka?

1.

2.

3.

4.

5.

 

Framgång idag skapas så här!

Om mitt förstahandsval är att arbeta som lokalvårdare då ska jag söka arbete som lokalvårdare i Eskilstuna, Strängnäs, Södertälje, Stockholm och Västerås.

Om mitt andra andrahandsval är plock & pack då ska jag söka dessa arbeten i Eskilstuna, Strängnäs, Södertälje, Stockholm och Västerås.

Om mitt tredjehandsval är att arbeta med kundtjänst då ska jag söka dessa arbeten i Eskilstuna, Strängnäs, Södertälje, Stockholm och Västerås.

Arbetssökanden som får arbete idag gör så här ser jag. Pröva du också.

 

Lycka till 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *